Detaylar, Kurgu ve taba bot kombinleri

Wiki Article

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak güçlü bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO BEDAVA.

Çizme, kış ve ilkbahar aylarında kesif kullanılan ve yeğleme edilen bir kadın ayakkabı modelidir. Ilgisiz mevsimlerde ayakları hamam markajcı kadın çizme modelleri arasında rabıtacıklı, fermuarlı ve düğmeli çeşitler mevcuttur. Kullanışlı olmakla yanında şık kuruluşya da ehil olan kadın çizme çeşitleri arasından zevkinize, tarzınıza ve kombininize muvafık bir biçim seçebilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Emeksiz.

Türkiye’bile veya uluslararası günlük casual ayakkabı olarak yüce bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve sağlıklı iş veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Zahmetsiz iadeli talebi oluşturduktan sonra anlaşdünyalıkı olduğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin alınacağı gün ve saati belirterek evden çalım talebinde bulunabilirsiniz.

Esasen taba rengi ayakkabı ne ile giyilir demeden önce taba rengi ile uyumlu renkler neler sorusunun cevabını bulmalıyız.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Uysal ve har tonuyla; mobilyadan tekstile varana kadar, her alanda kullanılır. Gelişen ve değişen moda renkleri ortamında, zamansız oluşuyla elden çabucak her renge düzen gösterir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla etkili müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve muteber özen veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Yönınıza E-bülten gönderilmesi yürekin elektronik kez adresinizden ibaret verinizin aksiyonlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda doğrultuınızdan mebdekaca şahsi bilgi istek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Zatî data işleme politikamızda ve tenvirat metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page